OVER - Willem Mucher

WILLEM MÜCHER CHANGEMAKER

Ik leer je om je mentale en fysieke belemmeringen en patronen te herkennen en zelf tot een doorbraak te komen daar waar je vastzit. Vastgelopen bedrijfsculturen kunnen worden losgeweekt en permanent veranderd in bedrijfsworkshops.

Door gebruikmaking van sport, beweging, ontspanning en vechtsporten kom je tot een diep inzicht in je oude patronen. Ik sta er enkel naast, observeer en leer en stel vragen. Trainer en getrainde persoon zijn volledig gelijkwaardig, maar er wordt natuurlijk bijgestuurd indien nodig.

In een veilige leeromgeving komen wetenschappelijke onderbouwde methodes, het loslaten of juist erkennen van je eigen emoties, energie efficiëntie, persoonlijk leiderschap, blessurevrij hardlopen en wandelen en nog veel meer aan bod al naar gelang hetgeen je nodig hebt.

Willem Mücher Changemaker is voornamelijk in Zuid-Nederland en Vlaams België actief voor coaching en ver daarbuiten voor hardloopbegeleiding. Er kunnen echter ook afspraken op lokatie worden gemaakt in het hele land. Regelmatig zijn er bovendien ChiRunning en ChiWalking workshops in Keulen en Parijs. In deze wedstrijdverhalen kom je veel meer over mij als persoon te weten.