2019 10 AGENDA OKTOBER - Willem Mucher

2019 10 AGENDA OKTOBER

Elke Maandag
in Maastricht is er in samenwerking met Leef! Maastricht een wekelijkse ChiRunning techniektraining voor iedereen die al een ChiRunning workshop heeft gevolgd, ook voor degenen die dat niet bij mij hebben gedaan. Dit is een prachtige en zeer toegankelijke manier om je hardlooptechniek uit te verdiepen. We werken telkens in een blok van 10 uitgetekende lessen voor €90,- . We volgen meestal videolessen volgens ChiRunning school. Het adres is Therapeutisch Centrum Leef!, Oranjeplein 97 Maastricht (aan de groene loper). We beginnen telkens om 18:30.
Parkeren is in principe 2 uur gratis bij AH supermarkt om de hoek, maar we beschikken over een eigen maar  ietwat omslachtige parkeergelegenheid.

 

Vanaf Donderdag .. September begonnen, maar je kunt gerust nog instappen
start 10-weekse cursus ChiWalking €90,- (maar deze blijft vervolgens doorgaan).
Elke Donderdag om 18:30-20:00
bij centrum LEEF! Maastricht, Oranjeplein 97 Maastricht
Inlichtingen en inschrijven via info@run-real.com
Je kunt gratis 2 uur parkeren bij AH om de hoek
Zondag 20 Oktober 10:00-17:00
Eendaagse ChiRunning cursus €120,-
bij centrum LEEF! Maastricht, Oranjeplein 97 Maastricht
Inschrijven via info@run-real.com
Parkeren is in principe 2 uur gratis bij AH supermarkt om de hoek, maar we beschikken over een eigen maar  ietwat omslachtige parkeergelegenheid.

Samstag .. Oktober 10:00-17:00

ChiRunning Kurse

Im Wiesengrund 30 (Gymnastikraum)

50354 Hürth (Südwestlich von Köln)

€120,-

 Oktober 10:00

Maandelijkse  trailloop

Café Nussstöck

Stöck 47

4730 Hauset B

www.nussstoeck.eu

11km 200hm

Dit keer een ongebruikelijke route voor ons “in Ostbelgien”, zo dichtbij en tegelijkertijd zo anders qua sfeer. We starten en eindigen vanaf

Café Nussstöck waar je verbaast over wat er allemaal instaat aan spullen en wat je allemaal als kunst kunt betitelen en we lopen door het knusse Hauset

Naar Schloss Eynenburg, prachtig maar helaas in ernstig vervallen staat.

Deze trailloop is een groepsloop en voor iedereen toegankelijk. Een typische GROEPS-snelheid is rondom de 6-7km/u met tussendoor stoppen en wandelen op trailpaden. Ben je een snellere loper, dan is er ruim gelegenheid om je eigen versnellingen te doen en de achterliggende lopers op te dweilen. Ben je juist degene die achteraan loopt, dan heb je ook een belangrijke functie: de groep gaat niet te snel! Wees dan alert op je eigen rustige tempo en blijf naar je eigen kunnen luisteren.

Bijdrage €12,- pp incl koffie/thee. Inschrijven via deze website.

We vertrekken op tijd, dus stipt om 10:00!

 

 

Comments are closed.