2019 09 AGENDA SEPTEMBER - Willem Mucher

2019 09 AGENDA SEPTEMBER

Elke Maandag in Maastricht is er in samenwerking met Leef! Maastricht een wekelijkse ChiRunning techniektraining voor iedereen die al een ChiRunning workshop heeft gevolgd, ook voor degenen die dat niet bij mij hebben gedaan. Dit is een prachtige en zeer toegankelijke manier om je hardlooptechniek uit te verdiepen. We werken telkens in een blok van 10 uitgetekende lessen voor €90,- . We volgen meestal videolessen volgens ChiRunning school. Het adres is Therapeutisch Centrum Leef!, Oranjeplein 97 Maastricht (aan de groene loper). We beginnen telkens om 18:30.

Parkeren is in principe 2 uur gratis bij AH supermarkt om de hoek, maar we beschikken over een eigen maar ietwat omslachtige parkeergelegenheid.

 

Donderdag … September
start 10-weekse cursus ChiWalking €90,- (maar deze blijft vervolgens doorgaan).
Elke Donderdag om 18:30-20:00
bij centrum LEEF! Maastricht, Oranjeplein 97 Maastricht
Inlichtingen en inschrijven via info@run-real.com
Je kunt gratis 2 uur parkeren bij AH om de hoek

 

Zondag 1 September 10:00-17:00
Eendaagse ChiRunning cursus €120,-
bij centrum LEEF! Maastricht, Oranjeplein 97 Maastricht
Inlichtingen en inschrijven via info@run-real.com
Je kunt gratis 2 uur parkeren bij AH om de hoek, maar we beschikken over een eigen maar ietwat omslachtige parkeergelegenheid.

 

Zondag .. September

Trail  Wijlre

A Gen Baan

Parallelweg 30

6321BC Wijlre

11km, 230hm

Deze trailloop is een groepsloop en voor iedereen toegankelijk. Een typische GROEPS-snelheid is rondom de 6-7km/u met tussendoor stoppen en wandelen op trailpaden. Ben je een snellere loper, dan is er ruim gelegenheid om je eigen versnellingen te doen en de achterliggende lopers op te dweilen. Ben je juist degene die achteraan loopt, dan heb je ook een belangrijke functie: de groep gaat niet te snel! Wees dan alert op je eigen rustige tempo en blijf naar je eigen kunnen luisteren.

Bijdrage €12 incl koffie/thee na afloop.

We vertrekken op tijd, dus stipt om 10:00!

Comments are closed.