2020 07 AGENDA JULI - Willem Mucher

2020 07 AGENDA JULI

Za 22 Juli Antwerpen:

 

Eendaagse ChiRunning Workshop  (VOL)

Eendaagse ChiWalking Workshop (VOL)

 

 

 

Elke dinsdag in een EVEN week in Maastricht is er om 19.00 een ChiRunning techniektraining voor iedereen die al een ChiRunning workshop heeft gevolgd, ook voor degenen die betreffende workshop niet bij mij hebben gedaan. Dit is een prachtige en zeer toegankelijke manier om je hardlooptechniek uit te diepen. We volgen de videolessen volgens ChiRunning school. Op dit moment starten de trainingen bij Slavante aan de parkeerplaats bij de Lage Kanaaldijk 112, een parallelweg van de  Maasboulevard. De betaling geschiedt middels een strippenkaart systeem.

 

Elke donderdag in een EVEN week in Antwerpen is er om 19.00 een ChiRunning techniektraining voor iedereen die al een ChiRunning workshop heeft gevolgd, ook voor degenen die betreffende workshop niet bij mij hebben gedaan. Dit is een prachtige en zeer toegankelijke manier om je hardlooptechniek uit te diepen. We volgen de videolessen volgens ChiRunning school. Op dit moment starten de trainingen bij ingang park den Brandt aan de Beukenlaan (er is daar een grote parking vlakbij en het is vlakbij de ringweg E34) De betaling geschiedt middels een 10-strippenkaart systeem.

 

 

 

Comments are closed.